Zvijezda namučila Tuzlake

Sloboda slavila na Tušnju

Zvijezda namučila Tuzlake

Tuzlanska je Sloboda odigrala možda i najbolju utakmicu ove sezone. Na Tušnju je poražena Zvijezda sa minimalnih 1:0, ali taj rezultat nikako ne oslikava sve ono što se dešavalo na terenu.

Derbi Tuzlanskog Kantona u svakom je smislu opravdao očekivanja oko 3.000 gledalaca jučer na Tušnju. Domaći i gosti iz Gradačca prikazali su otvorenu igru, sa mnoštvom prilika na obje strane.

Ipak, za nijansu je bila bolja Sloboda, koja je golom mladog Muhameda Mujića došla do vrijedna tri boda u borbi za vrh.


-    Ekipa Zvijezde poznata je ove sezone po odličnoj igri na gostovanjima. Ne boje nikog i prema nikome nemaju respekta i to ih čini jako opasnima. Moram priznati da do pobjede nismo lako došli, ali posebno me raduje kako su moji izabranici došli do bodova. Odigrali smo jednu od boljih utakmica u posljednje vrijeme i mislim da smo na kraju zasluženo stigli do nova tri boda, kazao je trener Slobode Sakib Malkočević.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.