Zvijezda nastavila s pobjedama
Kapiten Hamzić načeo mrežu "Zmaja"

Pripreme

Zvijezda nastavila s pobjedama

Edmir Škorić

Nogometaši Zvijezde nastavili su sa dobrim partijama te su danas u Splitu sa 2:0 savladali ekipu "Zmaj" iz Makarske.

Nakon pobjede nad vinkovačkom Cibalijom (1:0), igrači NK Zvijezde iz Gradačca ostvarili su pobjedu u trećoj kontrolnoj utakmici. Ovaj put protivnik je bio NK "Zmaj" iz Makarske, ekipa koja se takmiči u 3. ligi HNL-a.

Gradačačane je u vodstvo doveo kapiten Amir Hamzić nakon lijepe akcije, da bi danas dobru Zvijezdinu predstavu krunisao golom Rajko Stanković, napadačko pojačanje koje je stiglo početkom januara iz kakanjskog Rudara.

Ranije su Zmajevi savladali Sladoranu iz Županje (4:1) te Cibaliju iz Vinkovaca (1:0), a četvrtu kontrolnu utakmicu igraju već sutra protiv Neretve.

NK Zvijezda - HNK "Zmaj" Makarska 2:0 (Hamzić, Stanković)

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.