Zvijezda preokretom do pobjede u Banovićima

Prijateljski meč

Zvijezda preokretom do pobjede u Banovićima

Midhat Šljivak

Fudbaleri Zvijezde savladali su u pripremnoj utakmici u Banovićima ekipu Budućnosti s 3:2. 

Dosta dobar meč ponudila su ova dva tima, a do trijumfa je tim iz Gradačca stigao preokretom u samom finišu meča.

Domaći su dobro otvorili meč. Mrežu gostiju za prednost od 1:0 pogađa njihov bivši igrač Edis Zulić, ali radost igrača Budućnosti nije dugo trajala, jer je Ramić izjednačio rezultat na 1:1.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u nastavku fudbaleri Budućnosti ponovo došli do vodstva. Za vodstvo od 2:1 pobrinuo se Brkić.

Ipak, u samom finišu Zvijezda stiže do preokreta. Gosti su prvo preko Isanovića došli do 2:2, da bi Doljančić pogodio za pobjedu tima iz Gradačca.

Prijateljski meč:

Budućnost - Zvijezda 2:3

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi