Zvijezda suspendovala kapitena Vernesa Islamagića

U Gradačcu burno pred zimsku pauzu

Zvijezda suspendovala kapitena Vernesa Islamagića

Samir Mlaćo

Nogometaši Zvijezde iz Gradačca nakon neočekivanog remija u prošlom kolu sa Veležom (0:0), u posljednjem kolu prvog dijela sezone u goste će ekipi Novog Travnika, posljednjeplasiranoj  na tablici Prve lige Federacije.

Gradačačani će biti oslabljeni neigranjem kapitena Vernesa Islamagića kojeg je Uprava kluba suspendovala tokom ove sedmice, a upitan je i nastup Abida Mujagića, dok će zbog tri žuta kartona odsustvovati vezista Mladen Stjepanović.

"Idemo u goste ekipi koja je u krizi, ali i mi smo u lošoj formi. Tražit ćemo pobjedu, ali danas svako igra lopte. Ono što je sigurno jeste to da smo mogli imati 3-4 boda više u ovoj polusezoni", kazao je za naš portal Darko Vojvodić, trener Zvijezde, kojeg smo pitali i za novonastalu situaciju sa Islamagićem i Mujagićem.

"Ono što ja zamjeram Islamagiću jeste što nije igrao protiv Veleža, a ostalo ne bih komentarisao. Što se tiče suspenzije to su neke stvari od ranije, dok je Mujagić u lošoj formi i njemu mogu zamjeriti ne pokazivanje motiva. Ipak, on je kvalitetan igrač i vidjet ćemo da li će igrati u nedjelju", dodao je šef stručnog štaba tima iz Gradačca. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi