Zvijezda testira Borac pred Koševo

Zvijezda testira Borac pred Koševo

D. Banović

Fudbaleri Borca će u sklopu priprema za nastavak sezone i derbi protiv Sarajeva na Koševu u subotu odigrati kontroni meč protiv Zvijezde iz Gradačca. Meč će se igrati na stadionu Sloge u Srpcu.

"Ranije smo planirali da odigramo utakmicu protiv Hajduka ili Varteksa. Splićani su htjeli da se meč odigra u Međugorju, dok mi ovaj prijedlog nismo mogli da prihvatimo iz prostog razloga, jer u istom mjestu se priprema i naš naredni rival Sarajevo. S druge strane Varteks je već imao popunjen ovaj termin, pa smo rivala pronašli u Zvijezdi, koja takođe ima odličnu ekipu", rekao je sportski direktor Borca Darko Ljubojević.

Borac će posljednju provjeru pred gostovanje na Koševu imati u sljedeću srijedu u protiv Kozare u Bosanskoj Gradišci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.