Zvijezda u narednu sezonu bez šest iskusnih fudbalera

Odlučeno na sjednici Upravnog odbora

Zvijezda u narednu sezonu bez šest iskusnih fudbalera

A. Beganović

Nogometni klub Zvijezda iz Gradačca u narednu sezonu ući će bez šest igrača, odlučio je Upravni odbor ovog kluba.

Naime, na sinoćnjoj sjednici Upravnog odbora Zvijezde usvojen je proračun kluba koji će biti manji u odnosu na prošlosezonski, a zbog toga će se klub u nadolazećoj sezoni više oslanjati na domaće i mlađe fudbalere.

Zbog rezanja proračuna klub u narednoj sezoni neće računati na iskusne igrače Mirzu Džafića, Pericu Stančeskog, Halilović Almira, Nebojšu Šodića, Slobodana Milovanovića i Srđana Savića.

Upravni odbor kluba odlučio je i da se prvom timu priključe juniori Samir Isanović, Dušan Bijelić i Mešanović Eldar.

Također odlučeno je da zbog prevelikih obaveza i zauzetosti predsjednik kluba Fadil Novalić dio svojih ovlasti preivremeno prenese na člana UO Asima Peštalića.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije