Zvijezde Bundeslige na meti PSG-a u januaru

Sveci žele pojačati svoje redove

Zvijezde Bundeslige na meti PSG-a u januaru

Teme:

PSG ove sezone igra fantastično. Ekipa Laurenta Blanca lider je u Ligi 1, a u Ligi prvaka ima tri pobjede u isto toliko susreta. 

Međutim Parižani i dalje žele pojačati svoje redove, a ovaj put na meti su se našle zvijezde njemačke Bundeslige. Prvi na listi je fudbaler minhenskog Bayerna Arjen Robben koji je sve češće u sukobu sa Guardiolom. 

Tu je i velika nada njemačkog fudbala i jedan od najboljih mladih igrača na svijetu fudbaler Schalkea Julien Draxler. Zadnji na listi potencijalnih pojačanja PSG-a je fudbaler Borussije Dortmund, Marco Reus. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.