Zvijezde PSG-a strahuju od povratka u Pariz

Napadi ih potresli

Zvijezde PSG-a strahuju od povratka u Pariz

Teme:

Fudbaleri Paris Saint-Germaina, koji su porijeklom iz Južne Amerike, razmišljaju da se ne vrate u svoj klub. 

Većina njih se trenutno nalazi u Južnoj Americi gdje igraju za reprezentacije svoje u utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a vijest o terorističkim napadima u Parizu ozbiljno ih je potresla. 

"Napadi u Parizu su grozne vijesti za fudbal i život u Francuskoj. Cavani nam je rekao da bi najviše volio da se ne vrati u Pariz", otkrio je urugvajski reprezentativac Alvaro Gonzalez.

Prema pisanju francuske štampe, ni ostali fudbaleri Paris Saint-Germaina porijeklom iz Južne Amerike nemaju želju da se vrati u Pariz. Među njima su zvijezde poput Thiaga Silve, Davida Luiza...  

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.