Zvonić: Leotar je dobra prilika da se vratimo pobjedama

Zvonić: Leotar je dobra prilika da se vratimo pobjedama

Velež je dobru igru i pobjedu nad Slavijom uprskao u drugom kolu na Pecari. Tamo je uvjerljiv u duelu sa Rođenima bio Široki Brijeg koji je Mostarce kući ispratio sa tri lopte u mreži Senedina Oštrakovića.

Loša igra Veležovih igrača nikoga ne može radovati. “Ne postoji opravdanje za lošu igru i pristup u Širokom Brijegu. Možemo samo obećati da ćemo se potruditi da u narednim kolima ispravimo taj loš dan i pokažemo da uoči sezone nismo tek tako širili optimizam,” kaže Denis Zvonić, mladi reprezentativac iz Veleža, koji je na Pecari igrao na poziciji zadnjeg veznog i stoper, t enastavlja:

“Leotar je dobra prilika da se vratimo pobjedama. Neugodni su u Mostaru, ovdje na tri posljednje utakmice nisu izgubili, ali se nadam da će ovog puta ipak potpisati poraz.”

Mostar će biti domaćin mladoj reprezentaciji na narednoj utakmici protiv Crne Gore. Zvonić je jedan od trojice Veležovih igrača koji će obući državni dres u Vrapčićima.

“Sretan sam što ću konačno debitovati. Igrao sam u Čitluku protiv juniorske selekcije, ali će protiv Crne Gore ipak biti pravi debi. Nadam se uspješan kako za mene tako i za moj grad. Siguran sam da će Mostar biti pravi domaćin,” dodao je Zvonić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.