Zvonić: Ostaje nam da treniramo i osluškujemo šta će biti s ligom

Kapiten Veleža za SportSport.ba

Zvonić: Ostaje nam da treniramo i osluškujemo šta će biti s ligom

Kapiten Veleža Denis Zvonić govorio je danas za SportSport.ba.

Fudbaleri Veleža počeli su, kao i većina ostalih klubova, s grupnim treninzima, ali početak prvenstva još uvijek je neizvjestan.

Bez obzira na to, Zvonić kaže kako su igrači poželjeli trenirati.

"Svi smo očekivali da krenemo, poželjeli smo se treninga. Ranije smo radili individualno i tako, stvari na koje nismo navikli. Ali već danas, kada smo se okupili na grupnom treningu, svi smo se obradovali".

Sada igračima ostaje samo da treniraju i osluškuju šta će se desiti...

"Nama sada ostaje da treniramo i vidjet ćemo kakvu odluku će donijeti nadležni organi, odnosno krizni štabovi. Čekamo nova upustva".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poruka navijačima?

"Poručujem navijačima da budu strpljivi, da čekaju kao i mi nove vijesti o eventualnom nastavku prvenstva. Ako se nastavi, mi ćemo biti spremni, ako se ne nastavi onda ćemo se spremati da uđemo što spremniji u novu sezonu i da nastavimo tamo gdje smo stali, odnosno da nižemo pobjede", poručio je na kraju Zvonić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti