Zvonić: Samo trijumf dolazi u obzir

Rođeni domaćin Rudaru

Zvonić: Samo trijumf dolazi u obzir

Fudbalere Veleža nakon ispadanja iz Kupa BiH danas očekuje utakmica protiv Rudara iz Prijedora na domaćem terenu.

Izabranici Nedim Jusufbegovića već dugo ne znaju za trijumf na domaćem terenu, pa je današnji meč idealna prilika da se prekine neugodan niz.

„Tabela kaže da smo kvalitetniji, ali bodovi neće doći sami od sebe. Niko nam ništa neće pokloniti, za pobjedu je potrebno potruditi sei pružiti maksimum na terenu,“ kaže mladi Denis Zvonić.

Rođeni su kao domaćin posljednji put trijumfovali prije tačno pet mjeseci u utakmici protiv Radnika iz Bijeljine. Od tada su bodove iz Vrapčića odnijeli Široki Brijeg i Čelik, a jedan bod Mladost iz Velike Obarske, uz remi protiv Čelika u Kupu BiH. Rudar je kao gost u Mostaru od Veleža posljednji put poražen u augustu 2010. godine.

„U Kupu smo imali velike ambicije, ali smo nažalost nesretno ispali. Sada nam je želja dobro odigrati preostalih sedam kola u prvenstvu. Rudar na posljednja dva gostovanja nije izgubio u Vrapčićima, ali to je u prošlosti bio sasvim drugi tim u odnosu na ovaj današnji. Mi razmišljamo samo o trijumfu,“ dodao je Zvonić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.