Sjećate li se Crnogorca koji je preskočio loptu? Dobio je tešku kaznu za ono što je uradio!

Suspenzija od 18 mjeseci

Sjećate li se Crnogorca koji je preskočio loptu? Dobio je tešku kaznu za ono što je uradio!

Eldar Ganibegović

U februaru mjesecu crnogorski fudbal potresao je veliki skandal. Opravdano se sumnjalo na namještanje utakmice u elitnom rangu, a sada je jedan akter dobio žestoku kaznu.

Dečić je u duelu 22. kola prvenstva Crne Gore savladala u Podgorici Mladost Donju Goricu s 3:0, a veliku pažnju privukao je detalj iz nadoknade prvog poluvremena kada su gosti došli do vodstva. Situacija kod gola bila je više nego sumnjiva.

Situacija s pogotkom se desila u trećoj minuti nadoknade. Dečić je napadao, Bojan Matić se našao na desetak metara od gola, a ispred njega je bio defanzivac domaćeg tima Zvonko Ceklić.

Nije se 24-godišnji defanzivac Mladosti ni potrudio da zaustavi Matića. Doslovno je sklonio nogu, poskočio je i omogućio lopti da nesmetano prođe pored njega i završi u mreži.

Mnogi fanovi crnogorskog fudbala smatrali su da je ovo čisti dokaz namještanja utakmica i jasno su poručili da se liga treba ugasiti.

I komentator ovog meča je ostao u nevjerici zbog onog što se desilo: "Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge. O čemu se ovdje radi? Zašto? Nevjerovatno. Ili je upravo to i očekivano."

Oglasi

Crnogorski mediji prenijeli su da je pomenuti fudbaler dobio žestoku kaznu. Radi se o suspenziji na 18 mjeseci, odnosno godinu i po dana.

"Ako ste se pitali kako neko završi svoju karijeru u jednom potezu, evo podsjećanja.

Zvonko Ceklić ima 25 godina i pauziraće 18 mjeseci nakon suspenzije FSCG i FIFA. Po svom ili nečijem nalogu, crnogorska Meridianbet1cfl je postala predmet sprdnje u regionu i Evropi. A nije da smo bili neki nivo i prije, ali granice se pomjeraju", objavio je tamošnji ugledni CG Sport.

Ako ste se pitali kako neko završi svoju karijeru u jednom potezu, evo podsjećanja. Zvonko Ceklić ima 25 godina i...

Posted by CG Sport on Wednesday, April 17, 2024

Zvonko Ceklić dijete je Golubovca. Igrao je još za Zetu, Bokelj, Turan u Kazahstanu, Michalovce u Slovačkoj i Budućnost iz Podgorice.

Top Komentari

Mostarac1974
Preponaš!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi