Zvučna imena Premijer lige na jednom mjestu

Družili se u Sarajevu

Zvučna imena Premijer lige na jednom mjestu

A. Čaušević

Fudbaleri iz Premijer lige će narednih 10-ak dana provesti bez takmičarskih utakmica, barem većina njih. 

S ozbirom da u najjačem rangu bh. fudbala igra veoma mali broj reprezentativaca oktobarska reprezentativna pauza će dobro doći fudbalerima koji su protekle četiri sedmice igrali u terminu vikend-srijeda.

Neka od najzvučnijih imena bh. prvenstva sinoć su se družili u jednom od sarajevskih restorana. U opuštenoj atmosferi pričalo se o svemu pomalo.

Mersudin Ahmetović, Samir Bekrić, Slobodan Jakovljević, Sinan Ramović, Enes Sipović, Fenan Salčinović, Dino Hasanović, Samir Efendić, Nemanja Zlatković, Emir Jusić, Kenan Horić su neki od 30-ak igrača koji su prisustvovali druženju.

View this post on Instagram

##bhtpremijerliga##12klubova##spfbih##svizajednozaboljesutra##⚽⚽⚽

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

A post shared by Aldin Đidic (@dzida83) on

Druženje je organizovao potpredsjednik Sindikata profesionalnih fudbalera u BiH, Aldin Đidić, koji se već nekoliko godina trudi da premijerligaški igrači imaju što bolje uslove i veća prava te zaštićeniji status.

Top Komentari

Alpasinacxx
Nek se druže momci, svak čast, tako se grade odnosi.
6 0
Samoiskreno
Kakvi klosari i varalice cast izuzetcima
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi