Brzoklizači idu u Budimpeštu

Od 30. januara do 1. februara

Brzoklizači idu u Budimpeštu

Brzoklizači sarajevske Bosne nastupiće na „Panonia open“ turniru koji će se održati u Budimpešti od 30. januara do 1. februara ove godine.

U timu popularnih „studenata“ biće devet takmičara, a kako su istakli u klubu, najviše očekuju od Ademira Babića, Samre Selimbegović i Tarika Omeragića.

Osim njih dvojice Sarajlije će u glavnom gradu Mađarske predstavljeće Asmir Selimbegović, Nihad Bašić, Ensar Omerhodžić, Mak Krstić, Adna Babajić, Samra Selimbegović i Fatima Omerhodžić. Sa ekipom će na ovo takmičenje putovati i trener Asim Selimbegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.