Derek Boogaard pronađen mrtav

Derek Boogaard pronađen mrtav

Hokejaš NHL momčadi New York Rangersa Kanađanin Derek Boogaard (28) pronađen je mrtav u svom stanu u Minneapolisu, a policija još uvijek nije objavila koji je razlog njegove smrti.

Boogaard je u Rangerse stigao prošle godine iz Minnesote potpisavši ugovor na četiri godine vrijedan 6.5 milijuna dolara.

Za momčad iz New Yorka je odigrao 22 utakmice, upisavši gol i asistenciju, te 45 minuta kazni. Posljednje 52 utakmice sezone propustio je zbog teškog potresa mozga i ozljede ramena.

Kanađanin je karijeru započeo u Regina Patsima u WHL ligi. Potom je igrao za Prince George Cougarse, Medicine Hat Tigers, Louisiana IceGatorse i Houston Aerose. U NHL ligu je stigao 2005. potpisavši ugovor za Minnesotu Wild.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.