Dobri rezultati mladih klizačica Bosne

Dobri rezultati mladih klizačica Bosne

Mlade klizačice Bosne ostvarile su zapažene rezultate na međunarodnom takmičenju u umjetničkom klizanju "Belgrade Trophy 2011.".

Arijana Tirak, takmičarka iz kategorije Junior Ladies osvojila je treće mjesto, dok je Neira Kiso bila peta u kategoriji kadetkinje "A".

Najmlađa takmičarka KKK Bosna Iman Hodžić je u kategoriji kadetkinja "C" zauzela 15. mjesto, Naida Kiso je osvojila 7. mjesto u kategoriji interpretative "B", a najbolji pojedinačni plasman i drugu poziciju osvojila je Sarah Džanović u kategoriji interpretative "C".

Ovim takmičenjem članice KKK Bosna završile su klizačku sezonu, saopćeno je iz KKK Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.