Flyersi se bude

NHL sezona

Flyersi se bude

Philadelphia Flyersi se polako bude. Nakon početnog lošeg omjera od 0-6 igrači Philadelphije ušli su u dobru seriju koja im je omogućila da se pobjedom nad Islandersima izjednače sa Penguinsima na drugom mjestu dvizije Atlantic.

Gosti su bolje otvorili susret i preko Hilberta i Weighta stigli su do 2:0. Tada je uslijedio preokret. Prvo je Asham smanjio, da bi Powe izjednačio (2:2).

Nastavili su Flyersi i nakon izjednačenja u istom ritmu jer je Carter pogodio za prvo vodstvo. Nadu Islandersima vratio je Comeau (3:3), ali su domaćini preko Gagnea prelomili susret i zabilježili petu pobjedu.
Jedini uspješni gosti bili su igrači Vancouvera koji su nadigrali Predatorse u Nashvilleu. Nakon 1:1 Alex, Edler i Burrows pogodili su za 3:1.

Rezultati
Philadelphia - NY Islanders 4:3, Montreal - Calgary 4:1, Colorado - Los Angeles 6:1, Nashville - Vancouver 1:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti