Gaborik postao Ranger
Gaborik postao stanovnik "velike jabuke"

Prinova njujorškog kluba

Gaborik postao Ranger

Marian Gaborik postao je novi član New York Rangersa. Slovak će za petogodišnji ugovor inkasirati 37.5 miliona dolara.

U dosadašnjem dijelu prelaznok roka Montreal je bio nekako najaktivnij. U svoje redove doveo je četiri igrača koji će u potpunosti promijeniti sliku Canadiensa.

Novi hokejaši Montreala postali su Jaroslav Spaček, Mike Cammalleri, Brian Gionta i Hal Gill.

Kad se tome pridoda i Scott Gomez koji je doveden prije nekoliko dana, jasno je da će u novu sezonu ući sasvim novi Montreal.

Martin Havlat se nadao novom ugovoru sa Chicagom, ali kada je jučer među Blackhawkse sletio Marian Hossa bilo je jasno da neće dobiti produžetak saradnje. Zato je potpisao ugovor sa Minnesotom na šest godina, a zaradiće 30 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.