Golman Colorada optužen za kidnapovanje

Varlamov pušten uz kauciju

Golman Colorada optužen za kidnapovanje

Golman Colorado Avalanche Semyon Varlamov je uhapšen u Denveru nakon čega je pušten uz kauciju od 5,000 dolara. U međuvremenu je ruski golman optužen za napastovanje i kidnapovanje svoje djevojke.

Njegova djevojka Evgenia Vavrinyuk ga je preko medija ranije optužila da ju je napao u pijanom stanju.
Varlamov advokat Paul Theofanous je istakako kako je njegov klijent nevin po svim tačkama optužnice.
Iz Rusije su stigle reakcije vodstvo saveza i reprezentacije je zabrinuto kako će se stvari dalje razvijati s obzirom da je Varlamov važna karika u sastavu Rusije za OI u Sochiju 2014.godine. Pojedini dužnosnici idu tako daleko tvrdeći kako se radi o montiranom slučaju kako bi se oslabila reprezentacija Srbije upravo na predstojećim igrama u Sochiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti