Gostujući trijumfi Anaheima i Vancouvera

NHL

Gostujući trijumfi Anaheima i Vancouvera

Teme:

Vancouver je na gostovanju u Minnesoti došao do važnog trijumfa rezultatom 5:2. Booth dva puta, Kassain, Sedin i Kesler bili su strijelci za pobjednički tim, dok su strijelci za Minnesotu bili Coyle i Niederreiter. 

New York Rangers bez problema se obračunao sa Philadelphijom pobijedivši kao domaćin sa 3:1. Rangersi su sa 3:0 vodili sve do posljednjeg minuta meča kada su gosti ublažili poraz.

Dorsett, McDonagh i Moore pogađali su za pobjednički tim, dok je počasni pogodak za Philadelphiju bio djelo Voraceka.

Treći meč igran noćas pripao je gostujućem timu. Anaheim je kao gost porazio Calgary rezultatom 3:2. Bonino je pogodio za 0:1, potom je domaćin preokrenuo preko McGrattana i Hudlera, da bi trijumf Annaheimu u trećem periodu donijeli Perrault i Cogliano.

NHL liga:

Minnesota - Vancouver 2:5
New York Rangers - Philadelphija 3:1
Calgary - Anaheim 2:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije