Kopitar propušta SP u Slovačkoj

Kopitar propušta SP u Slovačkoj

Reprezentacija Slovenije našla se u velikim problemima, jer na SP u Slovačkoj neće igrati njihova prva zvijezda Anže Kopitar koji je doživio tešku povredu. 

Kopitar je u subotu protiv Colorada doživio tešku povredu gležnja nakon što je postavio novi rekord LA Kingsa sa 330 odigranih utakmica u nizu. Treninzima bi se mogao vratiti tek sredinom ljeta. 

"Tako dug izostanak Kopitara ostavit će veliku prazninu u našoj momčadi. S druge strane, to bi mogla biti prilika drugim igračima da uskoče. Cijela momčad mora pokazati karakter", rekao je trener Kingsa Terry Murray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.