Masovna tuča na ledu, nastradale i sudije
Foto: Screenshot

Play-off ECHL hokejaške lige

Masovna tuča na ledu, nastradale i sudije

Pravi haos je nastao na utakmici play-offa ECHL-a, američkog niželigaškog takmičenja u hokeju, kada su gotovo svi igrači, a i poneki sudija, učestvovali u masovnoj tuči.

Hokej u Americi je poznat po povremenim tučama nekolicine igrača na ledu, ali u slučaju Orlando Solar Bearsa i Florida Evergladesa radilo se o zaista rijetko haotičnom sukobu igrača dvije ekipe.

Do incidenta je došlo 46.9 sekundi prije kraja utakmice, pri vodstvu od 3:0 ekipe Orlanda, a u masovnu tuču su uvučene čak i sudije koje su pokušavale razdvojiti igrače. 

Čini se da su se neki hokejaši i dobro zabavili s obzirom na osmjehe na njihovim licima nakon velikog obračuna.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi