Medveščak izborio play off

U prvoj sezoni KHL-a

Medveščak izborio play off

Već u prvoj sezoni igranja KHL lige, hokejaši zagrebačkog Medveščaka izborili su nastup u play offu. I to pet utakmica prija kraja regularnog dijela. U subotnjem dvoboju u zagrebačkoj Areni Medveščak je svladao Lokomotiv iz Jaroslavlja sa 1:0. Na golu  "medvjeda" briljirao je Mark Dekanich sa 39 obrana, dok je jedini gol na utakmici postigao Mike Glumac početkom druge trećine.

Sa nova tri boda Medveščak je skočio na peto mjesto Zapadne konferencije KHL-a sa 84 boda, jednim manje od četvrtog Donbasa, a jednim više od Dinama iz Rige i CSKA iz Moskve koji su na šestoj i sedmoj poziciji. No, najvažnije je da devetom Atlantu, prvom sastavu koji ne ulazi u doigravanje, bježi nedostižnih 18 bodova. Medveščak će u ponedjeljak odigrati još jedan dvoboj u Areni, a suparnik će mu biti Seerstal iz Čerepovca. Bit će to posljednja domaća utakmica Medveščaka uoči doigravanja, a ujedno i posljednja prije jednomjesečne stanke zbog Zimskih olimpijskih igara u Sočiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije