Naš Ostojić oduševio Rumune
Damjan Ostojić

Iz Klizačkog kluba Bosna ističu

Naš Ostojić oduševio Rumune

Damjan Ostojić oduševio je preko 3.000 gledalaca u klizačkom šou «Ice Show Spectacle De Patinai Artistic» održanom u gradiću Sibio povodom otvaranja najvećeg klizališta u ovom dijelu Rumunije.

Iz Klizačkog kluba Bosna istakli su i kako je Ostojić na šou nastupio na poziv Klizačkog saveza Rumunije i njihovog bivšeg trenera Negrc Mariusa. Prema navodima iz KK Bosna njihov takmičar je zahvaljujući dobrom nastupu u Rumuniji, dobio novi poziv da ponovo 27. decembra gostuje u ovoj zemlji na sličnoj reviji.

Osim reprezentativca BiH na «Ice Show Spectacle De Patinai Artistic» u Sibiou nastupilo je još osam klizača iz Mađarske, Njemačke, Italije, Poljske, Latvije i Rusije i Rumunije.

Naredni nastup Ostojić će imati na Otvorenom prvenstvu Slovenije. Prošle godine na ovom takmičenju bio je drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.