NHL zvijezde igraju u Sochiju

Prave se preliminarni spiskovi

NHL zvijezde igraju u Sochiju

M. Maksimović

Iako nije vrijeme za hokej, ovih dana je vrlo živo u NHL. Između ostalog radi se raspored za novu sezonu, pa se radi preraspodjele konferencija i divizija, međutim, ono što je možda za ljubitelje hokeja najvažnije prave se preliminarni popisi igrača za ZOI.

Kada smo kod slaganja divizija i konferencija onda treba reći da čemo naredne sezone imati četiri divizije u dvije konferencije.

Na ZOI naredne godine, igrat će i zvijezde NHL-a što znači da ćemo uživati u još jednom sjajnom hokejaškom turniru. Od 1998.godine i Nagana, na hokejaškom turniru gledamo najveća imena NHL-a. Zlatne medalje su osvajali od tada, Česi, Šveđani i dva puta Kanađani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti