Odgođen početak KHL-a

Nakon stravične nesreće

Odgođen početak KHL-a

Prvo kolo Kontinentalne hokejaške lige (KHL), koje se trebalo igrati ovog vikenda, odgođeno je zbog nezapamćene tragedije i pogibije kompletne ekipe Lokomotiva.

U tragičnoj avionskoj nesreći koja se desila jučer, poginula je kompletna ekipa Lokomotiva iz Jaroslavlja, koja je putovala za Minsk, gdje su se sutra trebali sastati sa domaćim Dinamom.

Čim je procurila vijest o stravničnoj nesreći, daleko najtežoj u novijoj istoriji sporta, prekinuta je u prvoj trećini prva utakmica prvog kola KHL-a između Salavat Julajev Ufa i Atlante iz Moskve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.