Ostojić ide na Svjetsko prvenstvo
Damjan Ostojić, naš najbolji klizač

Cilj plasman na Olimpijadu

Ostojić ide na Svjetsko prvenstvo

Damjan Ostojić, naš najbolji klizač nastupiće učestvovat će na Svjetskom prvenstvu u Los Angelesu, koje će se održati od 23. do 29. marta.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u umjetničkom klizanju i član sarajevske Bosne pokušaće ostvariti plasman među dvadesetčetiri najbolja takmičara na šampionatu planete. Ukoliko to uspije izboriće direktno učešće na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru 2010. godine.

U slučaju da ne ostvari željeni plasman, drugu šansu za učešće na narednoj Olimpijadi imaće u septembru ove godine u Oberstdorfu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.