Prekinut niz Detroita
Dallas je nadigrao "crvena krila"

NHL sezona

Prekinut niz Detroita

Detroit Red Wingsi imali su niz od šest pobjeda, ali su ih Dallas Starsi zaustavili. Nakon produžetka bodovi su ostali u Teksasu (5:4).

Imali su aktuelni prvaci priliku riješiti susret u svoju korist jer su vodili sa 3:1, aliu na kraju nisu izdržali, odnosno Starsi su se vratili i izborili produžetak.

Junak utakmice bio je Daley koji je na isteku druge minute dodatnog vremena pogodio za veliko slavlje.
Tampa Bay je nadigrao Los Angeles u gostima sa 3:1. Sve je bilo jasno početkom drugog perioda kada je na semaforu stajalo 3:0. Pogodili su Artjuhin, Recchi i Lecavalier, da bi počasni gol Kingsi postigli preko Harrolda i bilo je to sve što su uradili.

Rezultati
Dallas - Detroit 5:4 (p.), Los Angeles - Tampa Bay 1:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti