Nakon čašice više ruski navijač krenuo da se tuče sa igračima i taj dan zapamtio za cijeli život

Glumio mangupa

Nakon čašice više ruski navijač krenuo da se tuče sa igračima i taj dan zapamtio za cijeli život

H. Zilić
Teme:

Hokejaške utakmice često ponude tuče među igračima.

Ipak i na tribinama zna biti vatreno, a na društvenim mrežama se pojavio video iz 2011. godine sa jedne utakmice u Rusiji.

Glavna uloga pripala je ruskom navijaču koji je u alkholoiziranom stanju krenuo u obračun sa hokejašima.

Među igračima je izbila tuča, a pomenuti navijač je odlučio uzeti stvar u svoje ruke nakon čašice više.

Uspio je zaobići zaštitare, ušao je na led u krenuo u oštru tuču sa igračima oba tima. Naravno, hokejaši su odmah uzvratili nesretnom navijaču koji je taj dan zapamtio za cijeli život.

Nakon toga uvedena mu je stroga zabrana dolaska na hokejaške utakmice, a da stvar bude zanimljivija i po ovog nestretnog navijača gora, to je bio susrtet reprezntacija Rusije i Kanade koje su među najboljim na svijetu i utakmica je bila pod velikom lupom hokejaške federacije.

Dok ga je sudija izvodio s terena navijač je ponosno mahao gledateljima, a nakon svega prebačen je u obližnju bolnicu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi