Trijumf Tampa Baya u Vancouveru

NHL

Trijumf Tampa Baya u Vancouveru

Jedini meč prestižnog hokejaškog NHL-a jutros rano su igrali Vancouver Canucksi i Tampa Bay Lightninzi, a meč je nakon sat vemena igre pripao gostima rezultatom 4:2. 

U prvom periodu mreže se nisu tresle, ali je zato publika svojevrsno uživala tokom druge trećine. Nakon jedanaest minuta drugog perioda za vodstvo domaćina pogodio je Richardson.

Fippula je četiri minuta kasnije stvari vratio na početak, da bi se za potpuni preokret pobrinuo Johnson samo pola minuta kasnije. Uzbuđenjima ni tu nije bio kraj pošto je u narednom napadu za 2:2 pogodio Dalpe.

Konačan rezultat druge trećine glasio je 2:3, a strijelac trećeg pogotka za Tampa Bay bio je Kucherov u posljednjem minutu ovog perioda. Trijumf je u osmom minutu posljednje trećine potvrdio Killorn.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije