Pokazala previše "atributa" pa kažnjena: Otišla je pred džamiju i počela "provocirati" objavama

Bivša hokejašica u centru pažnje

Pokazala previše "atributa" pa kažnjena: Otišla je pred džamiju i počela "provocirati" objavama

A. Čaušević

Bivša ruska hokejašica i plesačica, a sada tv voditeljka Ulyiana Trigubchak je objavila niz fotografija s hidžabom što su mnogi shvatili kao provokaciju. 

Trigubchak je objavila niz fotografija na kojim je pokazala previše pa je Instagram odlučio da ih ukloni što je nju itekako iznerviralo.

Voditeljica koja je angažovana u ruskom hokejaškom klubu Salafa UFA je postala poznata po tome što je 2019. godine najavila da će se skinuti gola ako njen tim dođe do finala konfernecije.

Na kraju se to i desilo, zanosna plavuša je ispoštovala dogovoreno te je u njen profil postao naglo popularan te je za kratko vrijeme stekla veliki broj pratitelja.

Međutim, neke od njenih posljednjih objava nisu u skladu za propisima Instagrama kada je u pitanju seksualni sadržaj zbog čega su i uklonjene.

Oglasi

Na jednoj od fotografija koju možete vidjeti Trigubčak rukom pokriva svoju "skromnost" dok se zavodljivo oslanja na tlo.

Nakon što su joj fotografije izbrisane izrevoltirana je otišla pred džamiju te napravila nekoliko fotografija s hidžabom na glavi.

"Je li ovo u redu", poručila je sarkastično u opisu objave.

Mnogi u islamskom svijetu su ovo shvatili kao nepotrebnu provokaciju te su osudili ponašanje i poteze zgodne Ruskinje.

Oglasi