Umjetničko klizanje u Zetri

Umjetničko klizanje u Zetri

Međunarodno takmičenje u umjetničkom klizanju Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine 2011. biće održano u Olimpijskom kompleksu "J.A. Samaranch" (Zetra) 12. i 13. marta, u organizaciji Saveza klizačkih sportova BiH i Klizačkog kluba ''Bosna''.

Ovo će se takmičenje održati povodom obilježavanja 27. godišnjice održavanja ZOI u Sarajevu i proslave 30 godina Klizačkog kluba ''Bosna''.

Učešće na  takmičenju potvrdila su 122 takmičara iz 13 klubova i pet zemalja (Austrija, Hrvatska, Slovenija, Srbija i BiH). BiH će predstavljati 23 klizača iz tri kluba, saopćeno je iz Saveza klizačkih sportova BiH.

Svečano otvorenje manifestacije će biti održano u subotu, 12. marta, u Olimpijskom kompleksu ''J.A. Samaranch'' (Zetra - balon).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.