Aco blizu otkaza
Aco Petrović nije u milosti Uprave kluba

Nakon loše igre protiv Vojvodine

Aco blizu otkaza

Aleksandar Petrović, strateg Zadra, mogao bi se uskoro suočiti sa otkazom. Kap koja je prelila čašu je (ne)očekivani poraz Zadrana u Novom Sadu od, ove sezone prilično slabe Vojvodine.
Prema pisanju potrala Zadarsport Aco bi uskoro mogao postati bivši.

“Nešto je trulo u našoj momčadi. Pitanje je sada možemo li se vratiti među prve četiri koje vode na Final-four, sada ćemo se morati krpati. Katastrofa je ovo što je danas Zadar odigrao. Ovo je teška sramota”, izuzetno razočaran bio je igrom u Novom Sadu Pino Giergia, direktor tima koji je na početku sezone blistao.

U slučaju odlaska Petrovića biće zanimljivo vidjeti koga će Zadrani postaviti na klupi. Možda Slobodan Subotić koji je nedavno napustio Split, mada se pominje i ime Tihomira Bujana, bivšeg trenera Širokog.
Konačnu odluku daće Upravni odbor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.