Aco Petrović: Garcia je isprašio Giannisovo d**e
Bivši bh.izbornik izborio je veliku pobjedu protiv Grka (foto: fiba.com)

Aco u euforiji nakon trijumfa nad Grcima

Aco Petrović: Garcia je isprašio Giannisovo d**e

Izbornik košarkaške reprezentacije Brazila Aco Petrović danas je nakon velikog trijumfa svog tima nad Grčkom briljirao na press konferenciji nakon utakmice.

"Znate zašto je košarka predivan sport" - upitao je Aco okupljene novinare i nastavio: -"Na jednoj strani imate momka od 23 godine, MVP-a NBA lige a s druge strane 40-godišnjaka koji mu je isprašio d**e na terenu" - euforičan je bio petrović misleći na sjajnu obranu koju je veteran Garcia odigrao na Giannisu.

"Znao sam da imam košarkaše koji ga mogu zaustaviti. Iskreno, više su me brinuli Sloukas i Printezis i to se ispostavilo kao realna prijetnja za nas. Već šest mjeseci znam kako zaustaviti Antetokounmpa, još od serije NBA playoffa između Milwaukeeja i Toronta. Više su me brinuli Sloukas i Printezis i to opravdano" - završio je Aco svoj show na pressici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi