Adams: Pa ne živimo  u Siriji!

Košarkaš Oklahome poručuje

Adams: Pa ne živimo u Siriji!

Edmir Škorić

Košarkaš Oklahome Steven Adams komentarisao je život u Orlandu gdje će se krajem jula odigrati završni dio sezone u NBA ligi.

NBA liga je stala 11. marta zbog koronavirusa, ali nastavit će se 31. jula u Orlandu gdje borave 22 tima koja će igrati završni dio sezone.

"Ljudi, pa nismo u Siriji. Nije baš toliko teško. Da nešto razjasnimo, mi živimo u kompleksu i vidim da se svi nešto žale, imaju neke svoje zahtjeve ali ništa posebno", kazao je Adams, koji danas slavi 27. rođendan, a kako će ga proslaviti?

"Mislim da ću malo igrati šah. Poješću nešto, pa ću ići na bazen i možda malo budem učio. Ništa posebno, sasvim običan dan".

Top Komentari

Ivica_Osim8
nek im je rekao samo seru, a najvise para imaju
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi