Admir Prašović sjeda na klupu kadetske reprezentacije BiH

Očekuje se zvanična potvrda

Admir Prašović sjeda na klupu kadetske reprezentacije BiH

S. Mlaćo

U narednim danima za selektora kadetske košarkaške reprezentacije BiH će biti imenovan Admir Prašović, koji je u proteklom periodu obavljao ulogu pomoćnika Marka Trbića u redovima KK Spars Sarajevo, a jedno vrijeme je radio i u ŽKK Željezničar.

Naime, stručna komisija je predložila Prašovića, te je on jedini kandidat i u narednim danima će imenovanje biti i zvanično potvrđeno.

"Upravni odbor treba da potvrdi ovu odluku i to će se desiti u ovih par dana. Prašović je jedini kandidat i tu neće biti problema", kazao je za SportSport.ba direktor košarkaške reprezentacije BiH Siniša Kovačević.

Prašović će tako na klupi naših kadeta naslijediti Dejana Bodirogu koji iza sebe ima veoma loše rezultate, tačnije naša reprezentacija je ispala iz društva najboljih evropskih reprezentacija, te će u narednom periodu će nastupati u "B" diviziji, a tada je selektor bio Dragan Mičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi