Aleksandar Vučić poželio da bude trener, pa dobio lekciju od legendarnog Duška Vujoševića

Zanimljiva scena u Srbiji

Aleksandar Vučić poželio da bude trener, pa dobio lekciju od legendarnog Duška Vujoševića

Midhat Šljivak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upisao je Visoku sportsku školu kako bi po završetku politčke karijere postao košarkaški trener.

Nakon što je čuo da je Vučić upisao školu za trenera, oglasio se legendarni stručnjak i bivši bh. selektor Duško Vujošević.

On je u svom prepoznatljivom stilu komentarisao ovu odluku aktuelnog predsjednika Srbije i dao mu je nekoliko bitnih savjeta.

"Ma koliko to čudno izgledalo, posle mnogo vremena to je prva njegova izjava koju sam primio sa polusimpatijama, pa čak i sa simpatijama. Ako je iskrena ta njegova želja, jer je njegova iskrenost uvijek pod znakom pitanja, ja sam spreman da mu stručno pomognem ako on tu pomoć zatraži, bez obzira na sve prethodne relacije. Samo ne bih volio da ga zapadne teška sudbina trenera u klubu gdje je šef Nebojša Čović", rekao je za direktno.rs Duško Vujošević, aludirajući na Crvenu zvezdu.

Na pitanje novinara ovog portala da li Vučić zaista može da bude trener u kolektivnom sportu Vujošević je rekao:

"S obzirom na to kako se sad ponaša kao predsjednik države, nisam siguran da može da bude trener u kolektivnom sportu, ali s obzirom da želi da radi s mladima i da je ekonomski obezbijeđen, moguće da bi to radio opuštenije i zdravije", istakao je Vujošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi