Allen: Moramo dosta toga popraviti

Allen: Moramo dosta toga popraviti

U prvoj polufinalnoj utakmici Istočne konferencije Miami je sa 99:90 slavio protiv Bostona i poveo sa 1-0 u seriji. Večeras je već na rasporedu druga utakmica, opet na parketu Miamija.

Pobjeda Heata u prvoj utakmici nije dolazila u pitanje niti jednog trenutka. Wade, James i Bosh su od samog početka utakmice imali sve u svojim rukama, a najzaslužniji za pobjedu Heata bio je Dwayne Wade, koji je u koš Celticsa "strpao" 38 poena.

"Moramo se boriti u svakom trenutku, za svaku utakmicu. Sada smo dobili prvu utakmicu, što smo i trebali učiniti. Tako ćemo pokušati i drugu. Kod kuće smo, imamo prednost domaćeg terena", rekao je nakon utakmice Wade, dok je šuter Bostona Ray Allen priznao slabosti svoje ekipe.

"Toliko stvari moramo poboljšati. Mislim da to svi u svlačionici znaju. Zaključio sam to iz razgovora koji smo imali", bilo je sve što je sjajni šuter trica Bostona rekao nakon poraza slavnog kluba iz Bostona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.