Američki NBC u čudu zbog podrške Jusufu Nurkiću na meču BiH-Grčka

Naši navijači oduševili svijet

Američki NBC u čudu zbog podrške Jusufu Nurkiću na meču BiH-Grčka

Endin Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić doživio je tešku povredu na utakmicu između Portlanda i Brooklyna i sigurno više neće igrati do kraja sezone.

Nurkić je doživio stravičan lom noge u finišu drugog produžetka, a odmah nakon utakmice je uspješno operisan u Portlandu. Bh. košarkaš je dobio nevjerovatnu podršku iz cijelog svijeta, no posebno su oduševili navijači u Zenici.

Naime, na sinoćnjoj utakmici između Bosne i Hercegovine i Grčke navijači na Bilinom polju su skandirali "Jusuf Nurkić", a video je obišao cijeli svijet i sve oduševio.

Mnogi su to objavili na društvenim mrežama, a vijest o tome napravila je i ugledna američka televizija NBC. Oni su na svom portalu objavili video iz Zenice, a to su također uradili i na Twitteru.

Top Komentari

Popaye
pola tih istih navijača mu psovalo sve živo i mrtvo što nije igrao za bih
0 8
LOLLOL
Pa SVI sa ovog portala ga mrzite, a sad kao uvijek ste ga voljeli
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi