Anadolu Efes sutra igrače i trenere testira na koronavirus

Pokreću se stvari u najboljoj europskoj ekipi

Anadolu Efes sutra igrače i trenere testira na koronavirus

Anadolu Efes objavio je na službenim stranicama da će košarkaši, treneri i uposlenici kluba u petak biti podvrgnuti testovima na koronavirus.

Vodeća momčad Eurolige i turskog prvenstva spremila je testove i za sve one koji su na bilo koji način involvirani u rad u klubu, a testovi stižu uoči skore odluke o nastavku euroligaške sezone koja je do sada prošla upravo u znaku turskog kluba.

Slijedećeg ponedjeljka, 25. maja održat će se videokonferencija čelništva Eurolige i 11 licenciranih klubova koji će odlučivati o nastavku sezone 2019/20. Prije prekida natjecanja najjačeg europskog klupskog natjecanja ekipa Ergina Atamana bila je na vrhu ljestvice sa samo 4 poraza iz odigranih 28 utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi