Andrea Trinchieri održao prvi trening s KK Partizan nakon dva mjeseca
Foto: KK Partizan

Lider ABA lige ponovo trenira

Andrea Trinchieri održao prvi trening s KK Partizan nakon dva mjeseca

Košarkaši Partizana, lideri ABA lige, te momčad s najboljim omjerom u Eurocupu vratili su se trenažnom procesu. 

Andrea Trinchieri, talijanski trener koji uspješno vodi beogradski tim vratio se u Beograd te je nakon obavljenog testa i negativnog rezultata na koronavirus dobio potvrdu da se može normalno kretati i obavljati svoj posao. 

Talijanski stručnjak nije dugo čekao, odmah je okupio sve raspoložive košarkaše i održao trening u skladu s propisima. Podsjetimo, Partizan je prvoplasirana momčad ABA lige te iščekuju vijesti o eventualnom nastavku regionalnog natjecanja isto kao i Eurocupa u kojem ih je čekao četvrtfinalni sraz s Unicsom iz Kazana. Partizan je i u Eurocupu u doigravanje ušao kao najbolje pozicionirana ekipa pa s nestrpljenjem iščekuje vijesti i od čelnika Eurolige o sudbini ovog natjecanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti