Ante Nazor i KK Posušje se razišli

Ante Nazor i KK Posušje se razišli

A. Beganović

Šef struke KK Posušja, mladi splitski stručnjak, Ante Nazor, ne stanuje više u Posušju. Naime, KK Posušje i Nazor sporazumno su raskinuli ugovor.

Ante Nazor je tokom ljeta sjeo na užarenu klupu KK Posušja, a napustio je u prvim danima nove godine. Razlog razlaza Posušja i Nazora je teška kriza koja je pogodila ovaj klub zbog koje je upitno i daljnje nastupanje u Ligi 13.

U dosadašnjem dijelu Lige 13 Posušje je veoma slabo igralo i zabilježilo samo tri pobjede i osam poraza. KK Posušje je u jučerašnjem duelu protiv Širokog vodio sa klupe Robert Jurišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.