Antetokounmpo: Da budem razočaran poslije jedne utakmice?
Prva zvijezda Bucksa uprkos lošoj igri nije bio pretjerano razočaran nakon poraza

Zanimljiva izjava

Antetokounmpo: Da budem razočaran poslije jedne utakmice?

E. Dindić

Prva zvijezda Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo ističe da nije razočaran sa svojim učinkom u duelu protiv Toronta, jer to je naime samo jedna utakmica.

Susret je završio sa samo 12 postignutih poena, što su mnogi ocijenili kao veoma razočaravajuće.

"Ne volim da gubimo. Znam da su nam dvije pobjede potrebne da se plasiramo u veliko finale, ali ne možemo da preskačemo neke stvari. Moramo biti fokusirani u svakoj utakmici.", rekao je Giannis te dodao:

"Mogli smo da povedemo i sa 3:0 u seriji, ali jednostavno smo bili loši. Ova serija je sve sem lagana"

Na pitanje je li razočaran svojim učinkom u ovom susretu imao je zanimljiv odgovor.

"Ne, ja sam Giannis. Toliko toga sam uradio do sada u životu, šaljem novac porodici, obezbjeđujem braći privatno obrazovanje, pomažem rodbini u Nigeriji i Grčkoj. Da budem razočaran poslije jedne utakmice?. Razočarao bi se kada bi se tako osjećao", rekao je Antetokounmpo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti