Anthony: All-Star mi je posljednji meč ove sezone

Melo ide na odmor

Anthony: All-Star mi je posljednji meč ove sezone

E. Škorić

Zvijezda New Yorka Knicksa Carmelo Anthony neće igrati poslije All-Stara.

Anthony često pauzira ove sezone, pa je odlučio da istu okonča već poslije All-Star meča. Smatra da nije dovoljno spreman da daje sto posto za Knickse, koji su ove sezone posljednjeplasirani na Istoku sa svega 10 pobjeda iz 53 utakmice. To je ujedno i najslabiji omjer u čitavoj ligi.

“Ne mogu puno toga raditi na terenu. Ograničen sam zbog bolova i nisam eksplozivan”, poručio je Anthony, koji je na prosjeku od 24 poena i nešto manje od sedam skokova po utakmici.

“Vrlo vjerovatno će All-Star biti moja zadnja utakmica ove sezone. Igrat ću All-Star, barem na nekoliko minuta, kako bi se odužio navijačima koji su mi dali glas”, istakao je 30-godišnji Melo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti