"Apsolutni smo favoriti, prvenstvo koristimo da se uigramo"
Domaće se nadaju novoj pobjedi

Banovićanke dočekuju Rudar Sport

"Apsolutni smo favoriti, prvenstvo koristimo da se uigramo"

S. Mlaćo

Prvakinje BiH u košarki ŽKK RMU Banovići na domaćem terenu dočekuju ŽKK Rudar Sport u okviru 5. kola domaćeg prvenstva. Utakmica se igra od 18 sati, u subotu, 08. decembra u SKC Banovići.

Košarkašice Banovića su apsolutne favoritkinje protiv Rudara, a to potvrđuje i jedna od njihovih najboljih košarkašica.

"Mi smo apsolutni favoriti u ovoj utakmici. Domaće prvenstvo koristimo da se što više uigramo, popravimo loše poteze koji nam se dešavaju u težim utakmicama, ali i da se da prilika i mlađim igračicama. Rudar iz Ugljevika dobro poznajemo i tu neće biti problema“, rekla je Danira Musić .

Musić je poručila publici u Banovićima, koja je šesti grač njihovog tima, da ih dođu bodriti jer „iako pobjeđuju, podrška s tribina im je potrebna, kao i kad gube“ .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije