Arenas propušta početak sezone

Arenas propušta početak sezone

Zbog bolova u desnom koljenu Gilbert Arenas bi mogao propustiti prvu utakmicu Washington Wizardsa u novoj NBA sezoni u četvrtak večer protiv Orlando Magica.

Bek Wizardsa je propustio zadnje dvije utakmice predsezone, onda je odradio dva treninga, ali se bol ponovo vratila, pa je propustio posljednji trening svoje momčadi. Trener Flip Saunders se nada kako će Arenas biti spreman, ali je istakako kako neće ništa rizikovati i da neće koristiti Arenasa ukoliko ne bude sto posto spreman.

Trostruki All-Star igrač se vraća u ekipu nakon što je propustio posljednjih 50 utakmica prošle sezone zbog suspenzije izazvane od strane kluba i vodstva lige jer je u svlačionicu unio vatreno oružje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.