Armani Milano nudi višegodišnji ugovor košarkašu s Texas Tech sveučilišta

Milanski euroligaš sastavlja tim za narednu sezonu

Armani Milano nudi višegodišnji ugovor košarkašu s Texas Tech sveučilišta

Talijanski Euroligaš Armani iz Milana sastavlja tim za iduću sezonu. 

Nakon otvorenog interesa za dojučerašnjeg playmakera Barcelone Malcolma Delaneya milanski klub ponudio je višegodišnji ugovor Davidu Morettiju, 22-godišnjem talijanskom organizatoru igre koji nastupa za NCAA momčad Texas Tech. 

Preciznije, radi se o dvogodišnjem ugovoru s opcijom produženja na treću a u Armaniju očekuju brzi odgovor od ovog košarkaša koji razmatra povratak na sveučilište i odrađivanje posljednje sezone s ekipom Texasa. Moretti je nastupao za mlađe uzraste Pistoie i Trevisa prije nego je otišao u Sjedinjene Države. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi