Sparsi igraju utakmicu Kupa BiH protiv Slobode

Atić: Očekujemo pobjedu protiv Slobode

Košarkaši Sparsa večeras na domaćem parketu igraju finalni susret Kupa BiH sistema A protiv tuzlanske Slobode.

Večerašnji pobjednik ide u samu završnicu Kupa BiH. Košarkaš Sparsa Edin Atić pred večerašnju utakmicu kazao je da se njegova ekipa dobro pripremila za utakmicu protiv Slobode, te da očekuju pobjedu u večerašnjoj utakmici.

"Naša ekipa uvijek ima visoke ambicije i u svaku utakmicu ulazimo s namjerom da pobijedimo, tako će biti i večeras protiv Slobode. Vjerujem u pobjedu večeras jer smo dosta pričali i analizirali greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. Vjerujem da ćemo se plasirati u završnicu Kupa BiH", rekao je Atić.

Ovaj košarkaš se prije nekoliko sedmica vratio u KK Spars, te vjeruje da je to najbolji potez u ovom trenutku za njegovu karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi