Atić: Teško je zaboravit poraz od Francuske i vratiti se nakon toga

Bh. košarkaši poraženi u Belgiji

Atić: Teško je zaboravit poraz od Francuske i vratiti se nakon toga

E. Čaušević

Bh. košarkaši večeras su poraženi u gostima od Belgije sa 79:77 u posljednjem kolu prvog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Naši košarkaši su pružili dobru partiju u finišu utakmice kada su nadoknadili velik zaostatak, a na kraju smo imali šut za pobjedu, no Kikanović nije bio precizan. Jedan od boljih bio je Edin Atić koji se pojavio na press konferenciji nakon utakmice.

"Imali smo kući težak poraz od Francuske. Teško je izaći iz toga i zaboraviti sve to. Došli smo ovdje da damo sve od sebe, da prenesmo bodove u drugi krug. Igrali smo maksimalno, dali smo sve od sebe. Čestitao bih saigračima na borbenosti i čestitam Belgiji na pobjedi", rekao je Atić.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Peskirdzija!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije