Atif Durak napustio KK Bosna Royal
Durak je ove sezone bio ponajbolji košarkaš u oslabljenom sastavu KK Bosne Royal

Studenti u nastavku bez najboljeg ovosezonskog košarkaša

Atif Durak napustio KK Bosna Royal · Saznajemo

Nastavljaju se problemi za košarkaški klub Bosna Royal. Loša sezona sarajevskog kluba i kronični financijski problemi uzimaju danak ne samo u katastrofanim rezultatima.

Atif Durak jedan od najboljih "Studenata" u ovoj sezoni od danas više neće biti članom KK Bosna Royal. Durak je kako saznaje SportSport.ba zatražio ispisnicu zbog neizmirenih financijskih obaveza kluba prema ovom košarkašu.

Atif Durak je u 10 utakmica ove sezone ubacivao 16 poena po meču uz 44% šuta za 3 poena. Inače, Bosna je u tih deset susreta ostvarila samo jednu pobjedu i to na gostujućem terenu u Mostaru kada su slavili protiv SKK Student.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi